Sun05052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Studentski servis Studentske vesti Produžen konkurs za letnju praksu „Budi VIP student“

Produžen konkurs za letnju praksu „Budi VIP student“

  • PDF

VIPstudent

Zbog velikog interesovanja studenata, ali i nemogućnosti da se zbog praznika i ispitnih rokova prijave na konkurs, kompanija Vip mobile je produžila rok i svim studentima omogućila da se do 31. januara prijave na konkurs „Budi Vip student“.


Projekat „Budi Vip student“, jedan je od najvećih programa podrške visokom obrazovanju u Srbiji putem koga kompanija  Vip mobile, sedmi put, najboljim studentima završnih godina studija, pruža priliku da steknu prva radna iskustva u velikoj međunarodnoj kompaniji. Dvadeset najboljih studenata biće odabrano za dvomesečni program plaćene prakse u Vipu.

Profil kandidata:
studenti završnih godina fakulteta IT, tehničke i biznis orijentacije, odnosno studenti sledećih fakulteta Univerziteta u Kragujevcu:
Prirodno-matematički fakultet,
Fakultet inženjerskih nauka,
Ekonomski fakultet,
Fakultet tehničkih nauka Čačak,
Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo Kraljevo;
minimala prosečna ocena 8
dobro poznavanje engleskog jezika
veoma dobro poznavanje rada na računaru.

Pobednicima konkursa će, osim prakse, biti obezbeđeni edukativni seminari iz oblasti menadžmenta i poslovnih veština, kao i nagrade, poput notebook računara i smart telefona najnovije generacije iz Vipove ponude.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, za program se mogu prijaviti putem mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Više o programu i načinu prijave videti na: http://www.jasamvip.rs/