Tue30052023

Poslednje izmene07:06:59 PM GMT

Back Studentski servis Studentske vesti Srpska Naučna Televizija organizuje kasting za studente

Srpska Naučna Televizija organizuje kasting za studente

  • PDF

SNTStudenti Fakulteta inženjerskih nauka koje zanima angažovanje u domenu promocije nauke i sticanje iskustva u medijima mogu se prijaviti na kasting koji organizuje Srpska Naučna Televizija. Cilj kastinga je kreiranje regionalnog tima, koji će se priključiti postojećim centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Obrazovni TV kanal ”Srpska Naučna Televizija” (SNT) je prva i jedinstvena u Srbiji neprofitna televizijska stanica, osnovana sa cilјem da nauka i kultura dobiju svoje zasluženo mesto u medijskom prostoru Republike Srbije.  Osnovana je kao projekat udruženja mladih naučnika ”Komitet znanja Srbije” (KoznaS) koje okuplјa mlade akademce, istaknute srpske stručnjake, naučnike i umetnike, vođene istim cilјem i idejom o kreiranju modernog, inovativnog i na promene spremnog društva u Srbiji - društva znanja. Tim ”Srpske Naučne Televizije” čine mladi, ambiciozni i kreativni aktivisti, volonteri i profesionalci, školovani za rad u elektronskim medijima.

Program SNT se može pratiti u TV kablovskom sistemu IPTV ”Telekom Srbija” na 197. kanalu, a uskoro i u okviru sistema drugih kablovskih operatera. Takođe, emisije koje producira SNT reemituju televizijske stanice širom Srbije.

Više informacija na sajtu www.sntv.rs>>>

ili na Youtube kanalu>>>

ili na Facebook-u i Twitter-u.

Kasting će biti organizovan u ponedeljak, 28. decembra 2015. od 12.00 časova u Internet kafeu, na I spratu objekta A Fakulteta inženjerskih nauka.

Za dodatne informacije možete se obratiti regionalnom koordinatoru SNT, Miroslavu Aksentijeviću, putem email-a Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem brojeva telefona: 063/620 992, 065/404 6587, 061/212 2301.