Wed15052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Comtrade - Letnja škola programiranja

Comtrade - Letnja škola programiranja

  • PDF

Comtrade EDIT1COMTRADE nastavlja tradiciju dobre prakse i u julu mesecu 2016. godine organizuje EDIT - Letnju školu programiranja. Da biste čuli nešto više o prethodnim iskustvima ali i detaljima o ovogodišnjoj školi, prisustvujte promociji EDIT-a u sredu, 8. juna 2016, od 12h u učionici 119, u objektu D na FIN-u.

Letnja škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da dopune svoje akademsko znanje praktičnim iskustvom. Studenti uče kako da rade u timu i sarađuju sa drugim pojedincima koji imaju različite nivoe obrazovanja i načine rada. EDIT letnja škola je idealna prilika za testiranje studenata, u kojoj meri umeju da primene znanja stečena na konkretno rešavanje problema u grupi. Polaznici EDIT škole će steći znanja o:

  • upravljanju projektima pomoću agilne metodologije SCRUM
  • životnom ciklusu softverskih rešenja
  • timskom radu

#EDIT16 Beograd, Kragujevac 18. -€“ 29.07. 2016.

Tema €œAUGMENTED REALITY - TURN YOUR LEARNING INTO MAGIC

  • Razvoj Android aplikacije namenjene za obogaćivanje obrazovnog materijala uz pomoć augmented reality tehnologija
  • Tehnologije: Java, ASP.NET, Android, C, C++
  • Razvojno okruženje: Visual Studio 2015, Android studio

Učenje može da bude i kreativno i zabavno. Uz pomoć augmented reality (AR) tehnologija, polaznici će imati zadatak da ožive klasične udžbenike i obrazovne materijale novim audio-vizuelnim, interaktivnim sadržajima. Tako bi, na primer, student mašinstva mogao da vidi 3D model i animaciju rada motora sa unutrašnjim sagorevanjem. 

Detaljnije informacije o temi potražite na Comtrade EdIT strani.

Registruj se za EdIT16! Popuni on€“line prijavu

Rok za prijavu je: 04.07.2016.

I ove godine broj polaznika je ograničen. Svi kandidati će, nakon izvršene selekcije, biti obavešteni o konačnim rezultatima.

Za sve dodatne infomacije pošaljite mail na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Da biste čuli nešto više o prethodnim iskustvima ali i detaljima o ovogodišnjoj školi, prisustvujte promociji EDIT-a u sredu, 8. juna 2016, od 12h u učionici 219, u objektu D na FIN-u.

Comtrade EDIT

Poslednje ažurirano sreda, 08 jun 2016 09:08