Tue14052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Seminar "3D kao format budućnosti"

Seminar "3D kao format budućnosti"

  • PDF

SolfinsU organizaciji kompanije "Solfins" na Fakultetu inženjerskih nauka u utorak, 25. oktobra 2016 (svečana sala B objekta) biće održan seminar "3D kao format budućnosti".

Solfins prati razvoj firmi u Srbiji i opštih industrijskih trendova današnjice kroz razvoj podrške za najnovije tehnologije, pa je ovaj besplatni seminar namenjen svima koji žele da napreduju u poslu i povećaju konkurentnost i profitabilnost svojih firmi uz pomoć 3D softverskih rešenja (za mašinsko i elektro projektovanje, upravljanje CNC mašinama, razvoj virtuelnih prototipova proizvoda i konstrukcija,...), reverznog inženjeringa i 3D štampe.

Seminar se tradicionalno održava nekoliko godina unazad, ali će ove godine posetioci moći da na jednom mestu dobiju informacije o:

- SolidWorks paleti softerskih rešenja

- SolidCAM-u i revolucionarnom iMachninig-u

- CATIA softveru i PLM platformi

- 3D štampi (3D Systems, FormLabs, German RepRap)

- 3D skeniranju (reverznom inženjeringu i kontroli kvaliteta).

Ovo je i jedinstvena prilika za dobijanje informacija iz prve ruke o novostima vezanim za tek pristiglu verziju SolidWorks softvera - SolidWorks 2017 i novim SolidWorks proizvodima (SolidWorks PCBSolidWorks Visualize), a biće reči i tome kako je konkretno Solfins pomogao srpskim firmama da optimizuju proces proizvodnje i poboljšaju kvalitet svojih proizvoda.

Kako je bilo u Beogradu pogledajte OVDE >>

Poslednje ažurirano četvrtak, 20 oktobar 2016 11:08