Mon29042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Konkurs Technomedia d.o.o. za stipendije studentima RTSI

Konkurs Technomedia d.o.o. za stipendije studentima RTSI

  • PDF

TECHNOMEDIA doo kragujevacOrganizacija "TECHNOMEDIA" d.o.o. iz Kragujevca objavljuje konkurs za dodelu nekoliko stipendija za studente završnih godina osnovnih akademskih studija na studijskom programu Računarska tehnika i softversko inženjerstvo Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, za period od 1. novembra 2017. do 31. oktobra 2018. godine za PROGRAMERA.

Stipendija je namenjena studentima koji su motivisani, spremni da uče i da se razvijaju na profesionalnom i ličnom planu.

"TECHNOMEDIA" d.o.o. iz Kragujevca nudi da realnim uslovima, od profesionalaca koji se bave razvojem informacionih rešenja, naučite i steknete iskustvo u radu sa:

Spring framework (Spring MVC, Spring REST) API design and REST based services Java ORM Framework (MyBatis, Hibernate) MySQL, MSSQL Git HTML5, CSS JavaScript, TypeScript Bootstrap, Angular GIT RESTful services.

"TECHNOMEDIA" d.o.o. iz Kragujevca (https://www.technomedia.rs) pruža mogućnost zaposlenja i prakse.

Kriterijumi za dodelu stipendije su svi položeni ispiti iz I i II godine studija.

Prijava treba da sadrži:

1. Prijava za stipendiju sa kratkim obrazloženjem motivacije

2. Uverenje o položenim ispitima

3. Potvrda o nezaposlenosti

4. Preporuku profesora sa studijskog smera koji pohađa kandidat

5. Biografiju sa listom referenci i fotokopijama studentskih nagrada i priznanja.

Traženu dokumentaciju poslati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli do 28. oktobra 2017.

Razgovor sa prijavljenim kandidatima će obaviti prodekan za NIR, prof. dr Vesna Ranković i prof. dr Nenad Filipović, 30 oktobra 2017. u 12.00 h.

Poslednje ažurirano petak, 20 oktobar 2017 12:55