Thu28032024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Globalno takmičenje L'Oréal Brandstorm

Globalno takmičenje L'Oréal Brandstorm

  • PDF

maxresdefaultGlobalno takmičenje L'Oréal Brandstorm je jedno od najvećih međunarodnih studentskih takmičenja, koje već 26 godina studentima širom sveta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo takmičenje otvoren je i za studente iz Srbije, a zainteresovani timovi mogu da se prijave do 26. februara 2018. godine, putem online platforme http://www.brandstorm.loreal.com/.

L'Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz celog sveta, pa tako i Srbije, koji organizovani u timove od tri člana pokušavaju da osmisle kreativno rešenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog brenda ili grupe proizvoda u sklopu L'Oréal grupe. Ovogodišnji Brandstorm zadatak je kreiranje frizerskog salona budućnosti. Osim sticanja novih znanja, veština, praktičnog iskustva i pristupa vrednim online materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal.

Pobednički tim na nivou regije (Srbija i Hrvatska) dobiće priliku da učestvuje na svetskom finalnom konkursu u Parizu, a najbolji studentski timovi će se boriti za tri nagrade - za najbolju promociju branda (BRAND AWARD), za najbolju tehnološku inovaciju (TECH AWARD) i za društvenu odgovornost zamišljenog koncepta (CSR AWARD).

Svaka nagrada podrazumeva i novčani iznos u vrednosti od po 10 000 evra.

Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing, kao i dokumentima u prilogu.

L'Oréal Brandstorm Case Info>>>

L'Oréal Brandstorm leaflet 1>>>

L'Oréal Brandstorm leaflet 2>>>

Poslednje ažurirano utorak, 13 februar 2018 10:39