Fri29032024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Seminar - Engleski jezik za akademsko pisanje i komunikaciju

Seminar - Engleski jezik za akademsko pisanje i komunikaciju

  • PDF
UNIKG logoU organizaciji Univerziteta u Kragujevcu, Filološko-umetničkog fakulteta i Fakulteta inženjerskih nauka održaće se drugi tematski seminar/radionica pod zajedničkim nazivom
 
"ENGLESKI JEZIK ZA AKADEMSKO PISANJE I KOMUNIKACIJU" - 
"ENGLISH LANGUAGE FOR ACADEMIC WRITING AND COMMUNICATION"
 
Cilj ovih seminara jeste da se polaznici upoznaju za karakteristikama i specifičnostima korišćenja engleskog jezika za pisanje naučno-stručnih radova i akademsku komunikaciju.
Seminari su, pre svega, namenjene studentima doktorskih studija ali i studentima drugih nivoa studija koji pokazuju interesovanje za naučnoistraživački rad i pisanje naučnih radova.
Predavači na radionicama su profesori Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu sa Katedre za anglistiku.
 
Drugi seminar (drugi nivo treninga) će se održati u subotu 12. 05. 2018. u svečanoj sali, objekat B, Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu (ul. Sestre Janjić 6).
 
Zbog ograničenog broja mesta i pripreme nastavnog materijala za svakog učesnika radionice, potrebno je potvrditi učešće dostavljanjem najosnovnijih podataka (Potvrđujem učešće, Ime i prezime, Fakultet, Nivo studija) na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
 
Prijava je moguća za učesnike koji nisu prisustvovali prvom nivou treninga. Seminari su besplatani i na kraju planiranih aktivnosti biće dodeljeni odgovarajući certifikati.
 

Poslednje ažurirano utorak, 08 maj 2018 08:05