Thu25042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Climate Launchpad takmičenje - produžen rok za prijavljivanje

Climate Launchpad takmičenje - produžen rok za prijavljivanje

  • PDF

Climate LaunchpadZbog velikog interesovanja rok za apliciranje u takmičenju Climate Launchpad produžen do nedelje, 10.06.2018. u 24:00 h.

Ukoliko imate poslovnu ideju u vezi sa zaštitom životne sredine, klimatskim promenama ili održivošću, mo\ete se prijaviti da učestvujte u Climate Launchpad, najvećem svetskom takmičenju zelenih poslovnih ideja, koje i ove godine realizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Climate-KIC organizacijom. Misija je da se potencijal čistih tehnologija usmeri ka borbi sa klimatskim promenama. Konkurencija širom sveta uveliko radi na razvoju ovakvih ideja.

Ko može da učestvuje?

· Svako ko ima perspektivnu ideju o čistim tehnologijama/zelenom biznisu, a da je startap, istraživač, student, organizacija, konsultant, inženjerska kompanija ili kombinacija istih

· Startap kompanija mora biti osnovana pre manje od godinu dana, sa manje od 200.000 evra u investicijama i da još nije prodala nijedan proizvod ili prototip.

Podsećamo, studentkinja FIN-a, Nevena Aksić, je prošle godine sa svojim timom "Freon Frog" predstavljala Srbiju na svetskom finalu na Kipru, među 350 timova iz 37 zemalja sveta (detaljnije>>>).

Climate Launchpad takmičenje nudi pomoć i podršku u započinjanju sopstvenog biznisa:

· Dvodnevni Bootcamp, u kome će vas međunarodni trener naučiti sve što treba da znate o pokretanju biznisa.

· Šest Intenzivnih treninga gde ćete usavršiti svoje veštine, sposobnost prezentovanja i poslovni model. Posle toga, spremni ste da učestvujete na nacionalnom takmičenju pred nacionalnim žirijem. Najbolja tri kandidata iz svih 39 zemalja učestvovaće na Grand Finalu (novembar 2018, Edinburg, Škotska)

· Mogućnost prezentacije ideje pred respektabilnim nacionalnim i međunarodnim žirijem, kao i potencijalnim investitorima.

Najboljih 10 kandidata iz velikog finala dobiće direktan pristup Climat-KIC Akceleratoru, EU programu za pokretanje biznisa, koji je fokusiran na zelena preduzeća. Najbolja tri učesnika Grand Finala osvojiće novčane nagrade u iznosu 2.500-10.000 eur. Rok za apliciranje: 06.06.2018.

Više informacija: https://climatelaunchpad.org

Apliciranje: https://climatelaunchpad.org/application-form

Poslednje ažurirano petak, 08 jun 2018 10:13