Thu25042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Javni poziv za prijavu zainteresovanih kandidata za potencijalni izbor u nastavnička i saradnička zvanja

Javni poziv za prijavu zainteresovanih kandidata za potencijalni izbor u nastavnička i saradnička zvanja

  • PDF

logo elektrotehnikaKatedra za elektrotehniku Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu u nastojanju da ojača nastavni i istraživački kadar u naučnoj oblasti elektrotehnike i računarstva upućuje javni poziv za prijavu zainteresovanih kandidata za potencijalni izbor u nastavnička i saradnička zvanja i zasnivanje radnog odnosa na Fakultetu.

Neophodan uslov za nastavnička odnosno saradnička zvanja jeste odbranjena doktorska disertacija, odnosno master teza iz oblasti elektrotehnike i računarstva i akademska titula doktora nauka, to jest, master inženjera elektrotehnike i računarstva domaćeg ili inostranog univerziteta (uz obaveznu nostrifikaciju). Kandidati takođe moraju ispunjavati i bliže uslove propisane Statutom Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju svoju biografiju sa spiskom objavljenih radova, kao i propratno motivaciono pismo na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Kandidati koji budu zadovoljavali kriterijume biće pozvani na dalji razgovor sa rukovodstvom Fakulteta i Katedre za elektrotehniku.

Više o Katedri za elektrotehniku>>>

Više o Fakultetu inženjerskih nauka>>>

Više o Univerzitetu u Kragujevcu: www.kg.ac.rs/istorijat.php

Poslednje ažurirano sreda, 11 jul 2018 10:54