Sat27042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Osiguraj znanje 2019 - Nacionalno studentsko takmičenje u rešavanju studije slučaja

Osiguraj znanje 2019 - Nacionalno studentsko takmičenje u rešavanju studije slučaja

  • PDF

LogoFakultet organizacionih nauka u saradnji sa Udruženjem osiguravača Srbije po prvi put organizuje nacionalno takmičenje za industriju osiguranja pod nazivom Osiguraj znanje 2019. Takmičenje se bazira na rešavanju poslovne studije slučaja i ima za cilj da unapredi domensko znanje u oblasti osiguranja. Učešćem u takmičenju studentski timovi se podstiču na izučavanje oblasti osiguranja, zajednički rad, strateško i taktičko razmišljanje, generisanje inovativnih rešenja u oblasti osiguranja, uz podršku domenskih i mentora u rešavanju studije slučaja.

Finale takmičenja, u koje će se plasirati do 10 studentskih takmičarskih timova, će biti održano u Beogradu 18. i 19. februara 2019. godine. Za sve finalne takmičarske timove organizatori obezbeđuju boravak u Beogradu.

Nagrada za najbolje rešenje je prezentovanje istog na konferenciji Kopaonik biznis forum, koja će se održati u martu 2019. godine. Tradicionalno, Forum se organizuje pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije, a svake godine Forum okupi oko 1000 učesnika koji su članovi privrede, uvaženi predstavnici akademske zajednice, državni zvaničnici, članovi diplomatskog kora, poslovni ljudi i mediji.

Pozivaju se svi studenti osnovnih i master studija da se prijave i učestvuju. Prijave za takmičenje četvoročlanih timova se otvaraju 18.01.2019. Do zatvaranja prijava organizovaće se kviz na temu osiguranja a najbolje takmičare očekuju posebne nagrade.

Sve dodatne informacije o takmičenju:

http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

https://www.instagram.com/osigurajznanje/

https://www.facebook.com/osigurajznanje2019

E mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli