Sat20042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Studentska letnja stručna praksa

Studentska letnja stručna praksa

  • PDF

UNIKG logoUniverzitet u Kragujevcu, uz podršku Centra za razvoj karijere i Studentskog parlamenta Univerziteta u Kragujevcu, a u želji da studentima završnih godina omogući da tokom leta stiču praktično iskustvo i znanja stečena na studijama primene u praksi, i ove godine organizuje program Studentske letnje stručne prakse kroz sledeće programe:

1. Studentska letnja stručna praksa u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca
2. Studentska letnja stručna praksa u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Instituta za javno zdravlje Kragujevac

Program Studentske letnje stručne prakse namenjen je studentima završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija, a praksa će se realizovati u dva ciklusa: 01-31. jul 2019. godine i 01-31. avgust 2019. godine. Kandidati koji sa uspehom završe program Studentske letnje stručne prakse dobiće potvrdu o obavljenoj praksi.

Za Studentsku letnju stručnu praksu u saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca ove godine mogu se prijaviti studenti sledećih fakulteta: Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Filološko-umetnički fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Fakultet medicinskih nauka, Fakultet inženjerskih nauka, Fakultet tehničkih nauka u Čačku, Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini i Pedagoški fakultet u Užicu. Dostupno je 122 mesta za praksu u okviru 21 institucije i preduzeća čiji je osnivač Grad Kragujevac.

Rok za prijavu na praksu je 26. jun 2019. do 12 časova.

Tekst konkursa>>>

Spisak dostupnih pozicija>>>

Prijavni fomular>>>

Poslednje ažurirano četvrtak, 13 jun 2019 10:32