Tue30042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Otvoren konkurs za izbor pete generacije Coca-Cola talenata

Otvoren konkurs za izbor pete generacije Coca-Cola talenata

  • PDF
ImageU partnerstvu sa Ministarstvom prosvete i Univerzitetima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Novom Pazaru i Prištini, kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, raspisala je konkurs za izbor pete, jubilarne generacije programa
„Coca-Cola talenti“. Ovim dvogodišnjim programom, kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija ulaže u razvoj i stručnost budućih poslovnih lidera. Program je prepoznatljiv po tome što studentima obezbeđuje priliku da se upoznaju sa najboljim praksama kompanije i da kroz bogat mentorski program i interakciju sa menadžmentom steknu tehničke i menadžerske veštine i praktično iskustvo za vreme studija.
 
Izabrani studenti imaće mogućnost da rade u poslovnom okruženju i da se oprobaju u radu na sedam različitih realnih projekata iz oblasti najbližih njihovom profesionalnom interesovanju. Takođe, programom je obuhvaćena i novčana podrška u iznosu od 2.000 evra po godini studija.
Pravo učešća na konkursu „Coca-Cola talenti“ imaju studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija,  imaju prosek 8,5  i viši, odlično govore engleski jezik i poznaju rad na računaru.
 
Konkurs je otvoren od 3.11.2010. do 3.12.2010, a više informacija o programu „Coca-Cola talenti“ možete pronaći na  www.cchbc-talents.co.rs.

Poslednje ažurirano utorak, 09 novembar 2010 15:02