Sat27042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Izveštaj sa ovogodišnjeg ReCoM-a

Izveštaj sa ovogodišnjeg ReCoM-a

  • PDF
ImageMašinski fakultet iz Kragujevca imao priliku da učestvuje na ReCoM-u koji je organizovala Lokalna Grupa ESTIEM-a iz Novog Sada u saradnji sa studentskom organizacijom AEGEE.

Cilj regionalnog koordinacionog sastanka (ReCoM - Regional Coordination Meetings) je diskusija o ESTIEM-u na regionalnom nivou, povećanje saradnje između lokalnih grupa i stvaranje ideja za budući razvoj ESTIEM-a. ReCoM je ujedno i platforma za promociju esencijalnih ideja ESTIEM-a lokalnim grupama.

Učesnici su imali priliku da prisustvuju prezentaciji izrade Studije slučaja (Case study) i da budu obavešteni o novim projektima ESTIEM-a. Organizovana je poseta Carlsberg pivari i takmičenje u izradi studije slučaja vezano za pivaru.  Pored ozbiljnog rada, dosta vremena je bilo provedeno u druženju i zabavi.
Nadamo se da će se u budućnosti saradnja sa ESTIEM-om produbiti i podići na viši nivo.

ESTIEM

Organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata Industrijskog Inženjerstva i Menadžmenta) je formirana sa idejom da poveća komunikaciju i kooperaciju između studenata i različitih organizacija i tehnoloških institucija u Evropi u oblasti Industrijskog inženjerstva i menadžmenta (IEM).

ESTIEM je jedina studentska (neprofitna i nepolitička) organizacija Industrijskog inženjerstva i menadžmenta na teritoriji čitavog kontinenta i danas može sa ponosom da se prikaže kao organizacija koja egzistira u 24 države i pokriva više od 40000 studenata raspoređenih u 65 lokalnih grupa.
Novi Sad 12. 03.- 16. 03. 2009.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 30 mart 2009 09:29