Thu02052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Sinergija@University i Student Tech Club

Sinergija@University i Student Tech Club

  • PDF
Image U utorak, 27. 10, 2009. godine u 11h na Prirodno-matematičkom fakultetu u Kragujevcu biće održana promocija Microsoft akademskog programa, na kojoj će o najnovijim informacionim tehnologijama govoriti: • Zoran Subić, Microsoft: Ko želi Windows 7 za poneti?
• BrainWave Team, Mašinski fakultet Kragujevac: Imagine Cup, Egipat
• Telekom Srbija
• Stanko Nikolić, SpiderLab: Microsoft Surface SDK
 
Istog dana u 15h u prostorijama Instituta za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta biće svečano otvoren Kragujevac Student Tech Club, čiji je cilj da talentovanim studentima Univerziteta u Kragujevcu omogući savladavanje najnovijih Microsoft tehnologija kroz praktičan timski rad uz podršku iskusnih predavača.
 
Nakon svečanog otvaranja će biti održan i prvi sastanak kluba, na kome će gospodin Zoran Subić iz kompanije Microsoft održati uvodno predavanje na temu .NET tehnologija.
Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju promociji akademskog programa Sinergija@University , a takođe pozivamo i sve talentovane studente Univerziteta u Kragujevcu, naklonjene Microsoft tehnologijama, da se priključe radu Kragujevac STC-a.

Poslednje ažurirano četvrtak, 22 oktobar 2009 10:39