Thu09052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Deveta uzastopna tradicionalna Trimo dodela nagrada

Deveta uzastopna tradicionalna Trimo dodela nagrada

  • PDF
ImageU Ljubljani je 3. juna 2010. godine održana deveta uzastopna tradicionalna Trimo dodela nagrada za najbolje diplomske radove na osnovnim, specijalističkim i master studijama i najbolje magistarske teze i doktorske disertacije za studente iz većeg broja zemalja Evrope (Bugarska, Bosna i Hercegovina, Crna gora, Češka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija, Srbija i Velika Britanija).
Na takmičenju ove godine dodeljeno je 27 nagrada za diplomske radove, 15 za magistarske teze i 18 za doktorske disertacije sa 26 fakulteta iz šest zemalja, Slovenija (46), Srbija (9), Hrvatska (2) i Crna Gora, Italija i Mađarska, (po 1).
Nagrade su iz različitih oblasti: arhitektura (12), ekonomija (14), mašinstvo (8), građevinarstvo (5) i geodezija, elektrotehnika, industrijski dizajn, ljudski resursi, prava, organizacija, inovacije itd.
Kao jedan od nagrađenih najboljih diplomskih radova od prijavljenih u 2009. godini sa Mašinskog fakulteta iz Kragujevca je završni rad studenta Radisava Nedića pod naslovom MODULARNI STEZNI PRIBORI ZA IZRADU SLOŽENIH PROSTORNIH DELOVA čiji je mentor prof. dr Branko Tadić.
Više detalja: http://www.trimo-researchawards.com
 
ImageImageImage

Poslednje ažurirano utorak, 08 jun 2010 15:27