Sun19052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Izaberi stipendiju po svojoj meri! Sajam stipendija

Izaberi stipendiju po svojoj meri! Sajam stipendija

  • PDF
ImageNakon velikog uspeha prvog Sajma stipendija održanog u maju 2010. godine, u sredu, 27. oktobra 2010. godine, u holu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, 
 
Univerzitetski centar za razvoj karijere organizuje drugi Sajam stipendija
pod istim sloganom – Izaberi stipendiju po svojoj meri! Cilj sajma je da mladi steknu pravu sliku onoga što je potrebno za odlazak na ove programe, razbiju stare predrasude da je prosek uvek uslovljavajući parametar, da je teško pribaviti sva dokumenta, da za studente iz Srbije nema dovoljno stipendija... i uvide da su njihova motivacija i angažovanje ti koji im mogu omogućiti stručno usavršavanje u inostranstvu.
 
Studenti će biti u prilici da iz prve ruke dobiju konkretne informacije od predstavnika fondacija i organizacija-učesnika sajma. Novina u odnosu na prethodni sajam je ta da će izlagači na sajmu, pored pružanja informacija na info-štandovima, održati i zasebne prezentacije svojih programa, na kojima će zainteresovani studenti dobiti savete za konkurisanje.

Prvi sajam je posetilo nekoliko stotina studenata. Na ovom sajmu očekujemo i tebe. Dođi, izaberi stipendiju po svojoj meri!

Sajam će biti organizovan pod pokroviteljstvom fondacije Kralja Boduena. Medijski partner Sajma je City Vision.
 

Poslednje ažurirano četvrtak, 21 oktobar 2010 13:00