Sun19052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Poseta studenata Mašinskog fakulteta Vojnoj akademiji

Poseta studenata Mašinskog fakulteta Vojnoj akademiji

  • PDF
ImageProfesori i studenti prve godine Mašinskog fakulteta iz Kragujevca, koji se školuju na studijskom programu  vojnoindustrijsko inženjerstvo, posetili su danas Vojnu akademiju.
 
Pripadnike Mašinskog fakulteta, koje je predvodio prodekan za nastavu dr Mirko Blagojević, primio je načelnik Vojne akademije brigadni general Mladen Vuruna. Ističući značaj studijskog programa - vojnoindustrijsko inženjerstvo za  našu odbrambenu industriju, general Vuruna predstavio je studentima mogućnosti Vojne akademije u školovanju kadra za potrebe Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i poželeo im da uspešno završe školovanje.
 
Gospodin dr Mirko Blagojević istakao je zadovoljstvo načinom rada Vojne akademije i izrazio nadu da će studenti koji se školuju na  ovom studijskom programu ostvariti zapažene rezultate i da će namenska industrija kroz četiri godine dobiti stručan kadar.

Tokom posete profesori i studenti iz Kragujevca obišli su Katedru za strane jezike, kabinete za vojnomašinsko inženjerstvo, vojnohemijsko inženjerstvo, naoružanja i opreme KoV, Sportski centar Vojne akademije i Centar za simulacije i učenje na daljinu.

Nastavna poseta realizovana je na osnovu saradnje Vojne akademije i Mašinskog fakulteta iz Kragujevca , a domaćini posete bili su prodekan za nastavu u Vojnoj akademiji pukovnik dr Boban Đorović i načelnik Katedre vojnomašinskog inženjerstva, pukovnik Slobodan Ilić.
 
Pogledajte fotografije u galleriji našeg sajta >>>

Poslednje ažurirano četvrtak, 28 oktobar 2010 23:13