Mon29042024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back O fakultetu Press Clipping SEMINAR - "KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI RP SISTEM?"

SEMINAR - "KAKO ODABRATI ODGOVARAJUĆI RP SISTEM?"

  • PDF
ImageNa Mašinskom fakultetu u Kragujevcu, u sredu 17. Novembra, u organizaciji firmi 3D-caddit d.o.o., 3Dsvet iz Beograda i Centra za informacione tehnologije na Mašinskom fakultetu u Kragujevcu, održan je besplatan
seminar pod naslovom „Kako odabrati odgovarajući RP sistem?“. Tema seminara je usmerena na pomoć svima koji razmišljaju o 3D tehnologijama kao načinu otvaranja novih poslovnih mogućnosti.
Seminar nam otkriva kako najmodernije tehnologije brze izrade prototipova iz kompanije ZCorporation mogu pomoći kod bržeg procesa dizajniranja, efikasnijeg rada i smanjenja troškova, a i  prezentuje mogućnosti izbora tehnologija i kriterijuma unutar malih okruženja idealnih za personaliziranu diskusiju i razgovore.
Na početku ovog seminara učesnike je pozdravio prof. dr Nenad Grujović, rukovodilac Centra za informacione tehnologije na Mašinskom Fakultetu u Kragujevcu.
U početnom delu seminara Miljenko Prohaska i Milorad Jovanović, predstavnici firme 3D-CADDIT d.o.o. iz Beograda, upoznali su nas sa najmodernijim tehnologijama brze izrade prototipova, a u nastavku je Zoran Miljenović, direktor firme 3D svet iz Beograda, pokazao rad prenosivog ručnog laserskog 3D skenera -  ZScanner® 700.
 
Pogledajte fotografije u našoj galeriji >>>