Mon20052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Evropska konferencija studenata tehnike u Beogradu

Evropska konferencija studenata tehnike u Beogradu

  • PDF

ImageTražiš posao ili praksu u multinacionalnoj kompaniji? Od 14. do 22. aprila 2011, u Beogradu i Srbiji se održava 29. Evropska konferencija studenata tehnike, u organizaciji lokalne BEST grupe Beograd.

Događaj okuplja preko 300 studenata tehnike sa 93 univerziteta iz 31 evropske zemlje. Najvažniji deo događaja je Dan svečanog otvaranja koji će se održati 15. aprila u Domu omladine i Studentskom kulturnom centru u Beogradu. Pored govora visokih zvanica, celodnevno otvaranje obuhvata prezentacije kompanija, internacionalni sajam poslova i praksi, kao i studije slučaja na preko 10 tema iz savremene inženjerske prakse.

Studenti i diplomci tehničko-tehnoloških ili prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Srbiji koji traže posao ili praksu imaju mogućnost da se prijave za učešće na Dan svečanog otvaranja 29. Evropske konferencije studenata tehnike i budu jedan od 30 lokalnih učesnika, koji će imati jedinstvenu priliku da se lično predstave i apliciraju za neki od programa multinacionalnih kompanija koji će biti u ponudi. Prijavljivanje traje do 2. aprila preko zvaničnog sajta Konferencije na www.general-assembly.eu/belgrade/apply.

Detalje o načinu prijave i kriterijumima selekcije možete pronaći na adresi: www.general-assembly.eu i www.best.rs .

Marija Gogić

BEST Beograd - Odnosi sa javnošću

+381 63 78 55 743

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Poslednje ažurirano utorak, 19 april 2011 13:54