Mon20052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Poruka
  • Datoteka nije raspoloživa na serveru
  • Datoteka nije raspoloživa na serveru
Back Servisi Vesti Poslednje vesti Program „Talent Pool"

Program „Talent Pool"

  • PDF

Holcim-logoKompanija Holcim (Srbija) d.o.o. četvrtu godinu za redom pokrenula je program „Talent Pool" namenjen studentima završnih godina fakulteta sa željom da podrži najbolje mlade talente kroz mogućnost zapošljavanja, stipendiranja, i praksi.

Kompanija Holcim Srbija svesna je da su kvalifikovani i obrazovani ljudi, koji žele da napreduju, osnova poslovnog uspeha. Zbog toga je glavni cilj „Talent Pool" projekta da ponudimo zaposlenje najboljim studentima i što je najvažnije, da otkrijemo i razvijamo buduće lidere naše kompanije. U dosadašnje četiri godine, koliko organizujemo projekat „Talent Pool", zaposlili smo 7 mladih talenata i ponudili 6 stipendija.

U okviru ovog projekta izabranim studentima nudimo i zanimljivu Holcim simulaciju poslovanja i posetu našoj fabrici, mentorski rad, i ozbiljan pristup razvijanju njihovih sposobnosti. Projekat će trajati od 26. aprila do 13. jula, kada je planirana završna manifestacija i prezentacija top menadžmentu kompanije.

Prijave se primaju do 26. aprila 2011. godine.

Kontakt:
Nevena Radovanović
Holcim (Srbija) d.o.o.
RTD Menadžer
tel: 011 36 06 029
mob: 063 64 00 87
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Kriterijumi za prijavu:

Tražimo studente završnih godina fakulteta različitih profila (mašinski, elektrotehnički, RGF, FON, Ekonomski, FEFA...) koje ocenjujemo na osnovu njihovog kvaliteta, sposobnosti, znanja, veština i mogućnosti uklapanja u našu kompaniju.
Adresa na koju se šalje prijava:

Zainteresovani studenti mogu da pošalju svoju prijavu preko web stranice www.holcim.rs, a sve dodatne informacije u vezi projekta „Talent Pool možete pronaći na istoj adresi.
 
Izvor: Infostud

Poslednje ažurirano četvrtak, 14 april 2011 10:49