Sun19052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Poruka
  • Datoteka nije raspoloživa na serveru
Back Servisi Vesti Poslednje vesti Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi

Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi

  • PDF

autodeskRegionalna privredna komora Kragujevac i OSA Računarski inženjering Beograd doo pozivaju Vas na prezentaciju kompletanog portfolia Autodeskovih proizvoda „Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi"

Kompanija "OSA - Računarski inženjering" je jedini ovlašćeni distributer Autodesk proizvoda na teritoriji cele bivše Jugoslavije i Albanije, Océ proizvoda na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao i Canon proizvoda na teritoriji Srbije.

Autodesk je vodeći svetski proizvođač CAD softvera a njegovi proizvodi, pre svega AutoCAD, postali su standard na ovom polju.

Na prezentaciji će biti predstavljene najnovije tehnologije na polju dizajna, projektovanja, izrade digitalnih prototipova (vizualizacije) i izrade tehničke dokumentacije:
kompletan portfolio Autodeskovih proizvoda, sa posebnim naglaskom na nove komplete programa koje je Autodesk namenio projektovanju u mašinskoj industriji, arhitekturi i građevinarstvu.
ponuda najnovijih plotera Canon-a i Océ-a.

Ciljna grupa učesnika: tehnički direktori, IT direktori, direktori razvoja i šefovi projektnih biroa u proizvodnim i građevinskim firmama

Prezentacija će se održati 11. oktobra 2011. godine (utorak) u Regionalnoj privrednoj komori Kragujevac, Ul. Dr Zorana Đinđića 10, sala na petom spratu, sa početkom u 11 sati.

 pdf Prilog

Poslednje ažurirano ponedeljak, 10 oktobar 2011 12:01