Sun19052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Info dan o 4. Pozivu za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa JIE

Info dan o 4. Pozivu za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa JIE

  • PDF

JIEKancelarija za evropske integracije, Vlada Republike Srbije, Sektor za programe prekogranične i transnacionalne saradnje uz podršku Univerziteta u Kragujevcu srdačno Vas poziva na Info dan o četvrtom Pozivu za dostavljanje predloga projekata u okviru Programa transnacionalne saradnje Jugoistočna Evropa (JIE).

Info dan održaće se 9. novembra 2011. godine u 11:00 časova, u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu (Jovana Cvijića bb, Kragujevac).

Ukupna raspoloživa IPA sredstva za korisnike iz Republike Srbije i drugih IPA zemalja (Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Albanija) za ovaj poziv iznose 10. 389.348,47 evra.

Na Info danu dobićete opšte informacije o specifičnostima i novitetima u okviru četvrtog poziva, detaljnu prezentaciju dokumentacije kao i priliku da postavljate pitanja ukoliko imate nekih nedoumica. Takođe, slobodni ste da pozovete i sve one za koje znate da su zainteresovani za Program transnacionalne saradnje Jugoistočna Evropa (JIE)

Detaljnije informacije o Programu transnacionalne saradnje Jugoistočna Evropa (JIE), kao i uputstva za aplikante uključujući i način podnošenja prijave možete pronaći na sledećim sajtovima www.southeast-europe.net i www.evropa.gov.rs (pod IPA Cross Border Cooperation Serbia).

Molimo Vas da potvrdite svoje učešće i pošaljete imena i prezimena kolega koji će prisustvovati na Info danu na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli do 7. novembra 2011. godine. Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nam se obratite na + 3811 3061 192, + 381 11 3061 193 ili + 381 11 3061 207.

Takođe, molimo Vas da pozovete i prosledite ovu pozivnicu svima onima za koje znate da su zainteresovani za Program transnacionalne saradnje Jugoistočna Evropa (JIE).

Dnevni red Info dana je u  prilogu pdf .

Poslednje ažurirano petak, 04 novembar 2011 15:48