Sun19052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Poruka
  • Datoteka nije raspoloživa na serveru
Back Servisi Vesti Poslednje vesti TIMES – The Tournament In Management and Engineering Skills

TIMES – The Tournament In Management and Engineering Skills

  • PDF

takmicenje_076Lokalna grupa studentske organizacije ESTIEM je 02.12.2011. godine u prostorijama Biznis Inovativnog Centra održane održala lokalne kvalifikacije takmičenja u rešavanju studije slučaja koje predstavlja evropsko takmičenje TIMES – The Tournament In Management and Engineering Skills.

Studiju slučaja, studentima je zadala kompanija Singleton Solutions GmbH, a stručni žiri je bio sastavljen od predstavnika: Biznis Inovativnog Centra, Fakulteta Tehničkih Nauka (Novi Sad), Fakulteta Inženjerskih Nauka (Kraguejvac) i kompanije Singleton Solutions GmbH.

Studenti koji su se najbolje pokazali na ovom takmičenju stekli su pravo učestvovanja na  evropskom polufinalu ovog prestižnog takmičenja, koje će se održati u Ilmenau, u Nemačkoj, gde će se studenti Kragujevačkog univerziteta takmičiti sa studentima iz prestižnih univerziteta širom Evrope: Braunschweig, Cambridge, Gdansk, Grenoble, Milan, Munich, Siegen, Zagreb. Ekipa koja je pobedila na ovom takmičenju sastavljena je od sledećih studenata: Novaković Milan, Stefanović Jelena, Bogdan Dimitrijević.

takmicenje_059  takmicenje_087

Poslednje ažurirano petak, 09 decembar 2011 10:08