Mon20052024

Poslednje izmene09:06:59 PM GMT

Back Servisi Vesti Poslednje vesti Trimo nagrade za istraživanje

Trimo nagrade za istraživanje

  • PDF

trimo2012Kompanija Trimo organizuje konkurs za 11. Trimo nagrade za istraživanje. Pod sloganom "PODELI SVOJE ZNANJE – UKLJUČI SE U TAKMIČENJE", kompanija Trimo nagradiće najbolje radove diplomaca, mastera, specijalista i doktora, koji su uspešno odbranjeni pred odgovarajućom visokoškolskom ustanovom ili kolegama po profesiji, između 1. januara i 31. decembra 2011.

Prvenstvena svrha Trimo nagrada za istraživanje je da ohrabri razmenu informacija, znanja i ideja, između kompanije Trimo i mladih istraživača koji obećavaju, i rade u oblastima koje su povezane i interesantne Trimu. Ovim godišnjim takmičenjem, mi težimo da razvijemo saradnju sa brojnim univerzitetima i povežemo akademske institucije sa profesionalnom javnošću.

Trimo nagrade za istraživanje ohrabruju inovacije i kreativnost, i predstavljaju internacionalne nagrade s dobrom reputacijom. Takmičenje je otvoreno za akademce iz Srbije, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke Republike, Nemačke, Mađarske, Italije, Crne Gore, Poljske, Slovačke, Turske i Velike Britanije.

Od 2001, dodeljeno je više od 400 nagrada, a gotovo četvrtina dobitnika nagrada nastavila je saradnju s Trimom na različite načine, pošto je primilo nagradu – a taj rad najčešće podrazumeva razvojne projekte.

Na takmičenje mogu da se prijave naučni radovi iz sledećih disciplina: arhitektura, industrijski dizajn, građevina, mašinstvo i biznis. Prijava na konkurs mora da sadrži popunjen formular – objavljen na početnoj stranici sajta Trimo nagrada za istraživanje – i istraživački rad u štampanoj verziji, poslat poštom na adresu Trima.

Konačan rok za prijavu je 18. mart 2012. Detaljna uputstva za prijavljivanje nalaze se na web-stranici: www.trimo-researchawards.com/en.

 pdf Konkurs

 doc Poziv

 doc Nagrade

Poslednje ažurirano nedelja, 27 maj 2012 10:49